Reseptit / Banaanisuklaakakku

Valmistusaineet

  • 220 g Suklaanappi tumma Belgoladea
  • 330 g Banaania
  • 330 g Sokeria
  • 120 g Kananmunia
  • 10 g Leivinjauhetta
  • 175 g Voi laktoositon

Valmistusohje

  1. Sekoita kaikki ainekset paitsi suklaa ja aja tehosekoittimella tasaiseksi.
  2. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa ja lisää se massaan, sekoita.
  3. Kaada taikina vuokaan.
  4. Paista matalalla lämmöllä 120-140°C n. 45-60 minuuttia.
  5. Anna jäähtyä rauhassa.

Reseptin tuotteet

Leivinjauhe E450, E500, 25 kg
Leivinjauhe on leivonnassa käytetty synteettinen kohottaja-ainesosa, jonka tarkoitus on nopeuttaa taikinan kohoamista.

Saatat olla kiinnostunut näistä

Suklaa Twist, vihreä, 80 kpl
Vihreä suklaakoriste pintavärjätystä suklaasta, jossa tumman suklaan tuoksu ja maku. Koristeen koko 80x20x30 mm.