Reseptit / Idatetty-ruis-bagal

Valmistusaineet

  • 1000 g Manitoba vehnäjauhoja
  • 450 g Vettä (10-12°C)
  • 20 g O-tentic durumia
  • 20 g Suolaa
  • 15 g Tummaa siirappi
  • 40 g Fariinisokeria
  • 15 g Soft grains sprouted rye
  • 10 g Softr tafta

Valmistusohje

  1. Sekoitus 10 minuuttia hitaalla ja 2 minuuttia nopealla.
  2. Taikinan Lämpötila 25 °C.
  3. Esikohotus 5 minuuttia.
  4. Jakaminen n. 110 g.
  5. Jaa taikina samankokoiseen palloon. Rullaa taikina kevyesti jauhotetuin käsin muodoltan pitkulaiseksi. Käännä taikina ympyrän muotoon ja purista päät yhteen. Nosta muotoillut bagelit leivinpaperin päälle.
  6. Kohotus 75 min, 30 °C, 80 %. (Optimaalisen lepoajan saavuttamiseksi täytä litran mittaa lämpimällä vedellä ja aseta 1 bagel. Jos se kelluu päälle, se on valmis.) Jäähdytysaika anna levätä 60 minuuttia 5 ° C: ssa ennen koristelua ja paistoa.
  7. Kostuta sumetepulolla bagelit ja koristele haluamillasi siemenillä.
  8. Paistolämpötila 250°C höyrytys alussa, keskellä ja lopussa.
  9. Paistoaika 14-16 minuttia.

Reseptin tuotteet

O-Tentic Durum 1 Kg
O-Tentic on kuivattu aktiivinen juuri, jonka luonnollinen fermentaatio tekee leipään ilmavan rakenteen ja antaa maulle luonnett...
Soft grains sprouted rye 12 kg
Soft grains tuoteperhe sisältää pehmeitä jyviä ja siemeniä, jotka ovat lisätty juuri niille sopivaan hapanjuureen. Valitussa ju...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Manitoba Cream 30 kg
Erikoisvehnäjauho, jossa erittäin korkea proteiini ja gluteiinipitoisuus. Manitoba jauhojen sitko ominaisuudet pääsevät esiin p...
Sapore Madre 15 kg
Sapore Madre "äiti" juuri pohjatuu italialaiseen juureen, joka on saatu Pohjois-Italiasta kotoisin olevalta äidiltä, ​​joka on ...