Reseptit / Kakkupohja-perusohje

Valmistusaineet

  • 1000 g Kakkupohjaseos laktoositon
  • 750 g Kananmuna
  • 100 g vesi
  • Vuokaspray Roberts

Valmistusohje

  1. Mittaa kakkupohjaseos ja laita se yleiskoneeseen. Lisää halutessasi maku- ja väriaineet kakkupohjaseokseen ennen muita aineita.
  2. Lisää vesi ja kananmuna kakkupohjaseokseen. Vatkaa voimakkaasti 10 minuuttia.
  3. Voitele muotti tai paistovuoka ja kaada taikina niihin .
  4. Paista kakkupohjaa 170-180 °C n. 20-25 min. Vetopohjaa vain 2-3 min 250 °C.
  5. Kumoa kypsä kakkupohja hieman jäähtyneenä.

Reseptin tuotteet

Kakkupohjaseos laktoositon 25 kg
Kakkupohjaseoksemme takaa sinulle mielenrauhan leivos ja vetopohjien valmistuksessa.  Kermanvalkoinen jauhemainen leivonnaisse...
Vuokaspray Roberts 500 ml, 12 plo
Roberts vuokaspraylla voitelet helposti ja kätevästi ruoka-, kakku- ja leivosvuoat. Rypsiöljypohjainen neutraali aerosoli suihk...

Saatat olla kiinnostunut näistä

Mansikkahillo Roberts 12 kg
Perinteinen Roberts mansikkahillo maistuu makealta mansikalta. Hillo on ulkonäöltään kiiltävä ja se sisältää runsaasti mansikan...
Ruusu punainen 15 kpl
Punainen suklaaruusu. Pintavärjättyä valkosuklaata, jossa valkosuklaan maku ja tuoksu. Koristeen koko 45 x 30 mm.